Oldtimers

U kunt bij ons terecht voor een wax behandeling voor uw oldtimer, waardoor hij weer een prachtige glans krijgt. Ook is het mogelijk om uw klassieker bij ons van een hoogglans polijst behandeling te voorzien. Deze behandeling is een van de meest intensieve en beste behandelingen die uw oldtimer kan ondergaan. Met deze behandeling wordt door middel van een polijst machine en zeer duurzame silicone vrije producten van hoogwaardige producten.

Voor elke lak wordt er gekeken welk product het beste resultaat geeft. Lichte krasjes (denk dan aan nagelkrasjes, waskrassen, etc) in de lak zullen daarmee worden verwijdert. Door middel van verschillende stappen in het polijstwerk is het mogelijk tot het beste resultaat te komen. Een polijst behandeling is voor iedereen een aanrader om de lak van uw oldtimer weer in top conditie te krijgen.

Daarnaast kunnen we ook nog een coating aanbrengen. Dit is een geavanceerde keramische coating die een lange levensduur combineert met waterafstotende eigenschappen. Waardoor de auto langer beschermt is dan wax en wassen makkelijk gaat, ook vuil zal zich moeilijk kunnen hechten.

newCleaning

High end Car Detailing and Car Polishing